Θα παραδοθούν οι Ρώσοι αιχμάλωτοι λέει φιλοουκρανική ομάδα

Θα παραδοθούν οι Ρώσοι αιχμάλωτοι λέει φιλοουκρανική ομάδα

Μια φιλοουκρανική ομάδα Ρώσων μαχητών ισχυρίστηκε ότι αιχμαλώτισε πολλούς Ρώσους στρατιώτες κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στα σύνορα, και θα τους παραδώσει στις ουκρανικές αρχές.

Το λεγόμενο Ρωσικό Εθελοντικό Σώμα έκανε αυτήν την ανακοίνωση με ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram. Στα πλάνα διακρίνονται περίπου δώδεκα Ρώσοι αιχμάλωτοι, δύο εκ των οποίων είναι ξαπλωμένοι σε κλίνες νοσοκομείου.

Νωρίτερα η ίδια ομάδα είχε ανακοινώσει ότι κρατά δύο αιχμαλώτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE