Θα παραδοθούν οι Ρώσοι αιχμάλωτοι λέει φιλοουκρανική ομάδα

Θα παραδοθούν οι Ρώσοι αιχμάλωτοι λέει φιλοουκρανική ομάδα

Μια φιλοουκρανική ομάδα Ρώσων μαχητών ισχυρίστηκε ότι αιχμαλώτισε πολλούς Ρώσους στρατιώτες κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στα σύνορα, και θα τους παραδώσει στις ουκρανικές αρχές.

Το λεγόμενο Ρωσικό Εθελοντικό Σώμα έκανε αυτήν την ανακοίνωση με ένα σύντομο βίντεο που αναρτήθηκε στο Telegram. Στα πλάνα διακρίνονται περίπου δώδεκα Ρώσοι αιχμάλωτοι, δύο εκ των οποίων είναι ξαπλωμένοι σε κλίνες νοσοκομείου.

Νωρίτερα η ίδια ομάδα είχε ανακοινώσει ότι κρατά δύο αιχμαλώτους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE