Εύα Καϊλή: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της

Εύα Καϊλή: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό» είπε στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή της

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Εύα Καϊλή στην ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής μίλησε για τη στιγμή που πληροφορήθηκε ότι συνελήφθη ο σύζυγός της, Φραντζέσκο Τζιόρτζι, με την ίδια να υποθέτει πως ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με το αυτοκίνητο. Ώστοσο όπως είπε, όταν και η ίδια συνελήφθη, βίωσε το απόλυτο σοκ.

«Έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Δεν μπορούσα να δω το παιδί μου, δεν μπορούσα να καταλάβω τι είχε γίνει με τον άντρα μου. Όλα όσα συνέβαιναν πήγαιναν να με τρελάνουν. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμη», συνεχίζει η Ελληνίδα ευρωβουλευτής και συμπληρώνει: «Λένε πως ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».

Επιπλέον, διαψεύδει ότι βρέθηκαν υπέρογκα ποσά στο σπίτι της . Μέσα στο σπίτι της, υποστηρίζει, βρίσκονταν μόνο χρήματα που ήταν η αμοιβή της από το ευρωκοινοβούλιο. Επιβεβαίωσε πως πράγματι ο Παντσέρι, ερχόταν τακτικά στο σπίτι, ωστόσο διέψευσε κάθε οικονομική συναλλαγή μαζί του.

Παράλληλα, άφησε αιχμές λέγοντας ότι η σύλληψη της ενδεχομένως να οφείλεται στις πρωτοβουλίες της όσον αφορά τα συστήματα παρακολούθησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πίσω από την δίωξη της, ίσως να κρύβονται μυστικές υπηρεσίες Ευρωπαϊκών χωρών.

 

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE