Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ενός 14χρονου και δύο 15χρονων προχώρησε η Αστυνομία τη Δευτέρα, σε σχέση με την υπόθεση επίθεσης και ληστείας 20χρονου διανομέα φαγητού, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από μαρτυρία και δυνάμει δικαστικού εντάλματος, συνελήφθηκαν τρεις ακόμη ανήλικοι, 14 και 15 χρόνων, ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των συλληφθέντων για την υπόθεση.

Χθες είχαν συλληφθεί δυο 15χρονοι, που ανακρίθηκαν στην παρουσία δικηγόρου και των γονιών τους και φέρεται να παραδέχθηκαν εμπλοκή.

Υπό 8ήμερη κράτηση τελεί από χθες 22χρονος, με την Αστυνομία να διερευνά τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, ληστείας, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου, πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης και αδικημάτων κατά παράβαση του Νόμου περί Καταπολέμησης Ορισμένων Μορφών και Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας.

Οι τρεις νέοι συλληφθέντες αναμένεται να ανακριθούν, επίσης παρουσία δικηγόρου και των γονιών τους

Η ληστεία του 20χρονου διανομέα φαγητού διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Ακολούθησε ο ξυλοδαρμός δυο φιλικών του προσώπων, όταν επιχείρησαν να πάρουν πίσω την μοτοσικλέτα του, που εντοπίστηκε σταθμευμένη πλησίον πάρκου.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE