Υπό έλεγχο φωτιά στους Τρούλλους - Έκαψε πεύκα και θάμνους

Υπό έλεγχο φωτιά στους Τρούλλους - Έκαψε πεύκα και θάμνους

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο κρατικό δάσος “Τρούλλοι ΙΙΙ”, τοποθεσία Άγιος Γεώργιος Μαυροβουνίου, της κοινότητας Τρούλλων, τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε έκταση 5 δεκαρίων με άγρια θαμνώδη βλάστηση και αραιά πεύκα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών η φωτιά εκδηλώθηκε στις 13:57 και μετά την επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:27.

Σύμφωνα με το Τμήμα στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 6 άτομα του Τμήματος Δασών με 2 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

* Φωτογραφία αρχείου 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE