Έδειραν 25χρονη τ/κ και έπεσε απο ύψος 3 μέτρων στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Έδειραν 25χρονη τ/κ και έπεσε απο ύψος 3 μέτρων στην Αγία Νάπα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στη σύλληψη δυο αντρών ηλικίας 22 και 30 ετών προχώρησαν μέλη του ΤΑΕ Αμμοχωστου για την διευκολύνσεων των ανακρίσεων, σε σχέση με υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με θύμα 25χρονη Τουρκοκύπρια.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχωστου όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σπάσιμο δοντιού και εκχυμώσεις σε διαφορά μέρη του σώματος της.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχωστου και εναντίον τους εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης για περίοδο 4 ημερών.

Τα κινητρα που οδήγησαν στον τραυματισμό της 25χρονης Τουρκοκύπριας διερευνώνται απο το ΤΑΕ Αμμοχωστου.

* Φωτογραφία αρχείου

Στις έξι οι συλλήψεις για την επίθεση κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με τη δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή (17/10) στη Λεμεσό, με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE