Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί  - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρείς αστυνομικοί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άντρα τουρκικής καταγωγής στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης (6/6) άνδρας προσπάθησε να εισέλθει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα της Οδού Λήδρας, ωστόσο οι Αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο.

Ακολούθως, αυτός επιτέθηκε και χτύπησε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι τρείς αστυνομικοί (οι δύο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με εκδορές και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Το «Κράτος Μαφία» και η ώρα των πολιτικών λογαριασμών

Η ανακοίνωση για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το «Κράτος Μαφία» δεν άνοιξε απλώς μια νέα συζήτηση γύρω από τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο. Άνοιξε ένα μέτωπο πολιτικής σύγκρουσης με βαθιές θεσμικές προεκτάσεις, φέρνοντας αντιμέτωπα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, επαναφέροντας στο προσκήνιο ερωτήματα για τη λειτουργία των θεσμών, τη λογοδοσία και την εμπιστοσύνη των πολιτών, προς το κράτος δικαίου.