Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο τρεις αστυνομικοί  - Δέχτηκαν επίθεση από Τούρκο άνδρα στο οδόφραγμα Λήδρας

Στο νοσοκομείο κατέληξαν τρείς αστυνομικοί, μετά από επίθεση που δέχτηκαν από άντρα τουρκικής καταγωγής στο οδόφραγμα της Λήδρας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το απόγευμα της Τρίτης (6/6) άνδρας προσπάθησε να εισέλθει από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές από το οδόφραγμα της Οδού Λήδρας, ωστόσο οι Αρχές του απαγόρευσαν την είσοδο.

Ακολούθως, αυτός επιτέθηκε και χτύπησε τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Οι τρείς αστυνομικοί (οι δύο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με εκδορές και τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός τους.

*Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE