ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χειροπέδες σε τρεις για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Τους «πρόδωσαν» τα κλειστά κυκλώματα

Χειροπέδες σε τρεις για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Τους «πρόδωσαν» τα κλειστά κυκλώματα

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα, ηλικίας 21, 20 και 16 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με το περιστατικό που συνέβη  το βράδυ της Τρίτης (30/5), όπου κουκουλοφόροι οπαδοί έδειραν και έστειλαν στο νοσοκομείο πολίτες που δεν υποστήριζαν την ομάδα τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλλήψεις έγιναν εφικτές μετά από μελέτη κλειστών κυκλωμάτων και μαρτυριών, ενώ εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα εναντίον των δυο και τέθηκαν υπό κράτηση.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Να υπενθυμίσουμε ότι, δυο περιστατικά επίθεσης σε νεαρά πρόσωπα καταγράφηκαν στη Λεμεσό, κατά τη διάρκεια της νύχτας της Τρίτης (30/5), από κουκουλοφόρους που έφεραν διακριτικά συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, γύρω στα 20 με 30 πρόσωπα που έφεραν κουκούλες, βρέθηκαν σε χώρο συγκέντρωσης νεαρών στην περιοχή του γυμνασίου Αγίας Φύλας, από τους οποίους ζήτησαν να μάθουν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν.

Όσοι απάντησαν διαφορετική ομάδα από την δική τους, οι κουκουλοφόροι φέρεται να τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα δυο νεαρά πρόσωπα να επισκεφθούν τις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, φέροντας θλαστικά τραύματα.

Σύμφωνα με μαρτυρία, κάποιοι εκ των δραστών έφεραν μαζί τους ρόπαλα.

Παρόμοιο περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγη ώρα αργότερα, αυτή τη φορά έξω από καφέ της τουριστικής περιοχής του ποταμού Γερμασόγειας, όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, νεαρά πρόσωπα φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από τους κουκουλοφόρους, που τους ρωτούσαν ποια ποδοσφαιρική ομάδα υποστήριζαν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τραυματίστηκε οποιοσδήποτε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top