ΠΑΡΑ-THEMA

Προκαλεί η συμμετοχή του ψευδοκράτους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιλιάρδου - «Για πόσο ακόμα θα ερχόμαστε με το φόβο;»

Προκαλεί η συμμετοχή του ψευδοκράτους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιλιάρδου - «Για πόσο ακόμα θα ερχόμαστε με το φόβο;»

Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου, που φέτος διοργανώνεται στην Φινλανδία, συμμετέχει για άλλη μια φορά το ψευδοκράτος ως χώρα με τη σημαία του, γεγονός που προκάλεσε ξανά την αντίδραση της Κυπριακής αποστολής.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο παίχτης της κυπριακής αποστολής, Χρίστος Μελιγαγλιώτης, ανέφερε ότι ο ίδιος κληρώθηκε να αγωνιστεί απέναντι από τουρκοκύπριο αντίπαλο, ωστόσο οι οδηγίες που του δόθηκαν από την Κυπριακή Ομοσπονδία, τον ΚΟΑ και το Υπουργείο Εξωτερικών, ήταν να μην αγωνιστεί και να αφήσει τον αντίπαλο να προχωρήσει στη διοργάνωση.

«Για πόσο ακόμα θα ερχόμαστε στους Πανευρωπαϊκους αγώνες με το φόβο να μην τους βρούμε μπροστά μας???», πρόσθεσε.

Αυτούσια η ανάρτηση του Μελιγαγλιώτη:

«Πρώτη φορά κάνω μια δημόσια ανακοίνωση αλλά νομίζω ότι εάν δεν το κάνω δεν βοηθάει σε τίποτα τη χώρα που ζούμε και το άθλημα που αγωνιζόμαστε.

Έχουμε έρθει στην Φιλανδία να αγωνιστούμε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπιλιάρδου εκπροσωποντας την Κύπρο αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα το οποίο τόσα χρόνια η κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει να το λύσει μετά από πολλές συναντήσεις μαζί τους και πολλές υποσχέσεις δεν έχει γίνει απόλυτος τίποτα...

Aυτό είναι οι Τουρκοκύπριοι οι οποίοι αγωνίζονται κανονικά με τη σημαία του ψευδοκράτους και είναι ανάγνωρισμενοι επίσημα από την Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπιλιάρδου σαν NORTH CYPRUS και χωρίς κανένα ενδοιασμό αγωνίζονται κανονικά.

Εγώ σήμερα κληρώθηκα στο τουρνουά να παίξω με τουρκοκυπριο αντίπαλο και οι οδηγίες που έχω από την Ομοσπονδία μου και τον ΚΟΑ και το Υπουργείο Εξωτερικών είναι να μην αγωνιστώ και να αφήσουμε τον αντίπαλο να προχωρήσει.....
Από ποτέ κρυβόμαστε απέναντι στους κατακτητές και υποκύπτουμε στη σημαία τους???

Για πόσο ακόμα θα ερχόμαστε στους Πανευρωπαϊκους αγώνες με το φόβο να μην τους βρούμε μπροστά μας???

Θα ήθελα μια απάντηση από τους αρμόδιους της Κυβέρνησης όχι σαν αθλητής αλλά σαν απλός πολίτης της Κυπριακής Δημοκρατίας....»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top