Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνωμοσίας, μεταφοράς επιθετικού οργάνου, και επίθεσης, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 30 Μαΐου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 16, 19, και 21 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, στις 30 Μαΐου, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, στην Αγία Φύλα, Λεμεσό, αριθμός προσώπων που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, προσέγγισε άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή, και στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε εναντίον τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 19 ετών.

Ο 20χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες, ενώ ο 19χρονος υπέστη εκδορές και μώλωπες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE