Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Νέα σύλληψη για την επίθεση κουκουλοφόρων κατά πολιτών - Χειροπέδες σε 16χρονο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου, ηλικίας 16 ετών, προχώρησε η Αστυνομία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης συνωμοσίας, μεταφοράς επιθετικού οργάνου, και επίθεσης, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, στις 30 Μαΐου και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί άλλα τρία πρόσωπα, ηλικίας 16, 19, και 21 ετών.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, στις 30 Μαΐου, λίγο μετά τις 11.00 το βράδυ, στην περιοχή Λαϊκής Λευκοθέας, στην Αγία Φύλα, Λεμεσό, αριθμός προσώπων που φέρεται να είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλα, προσέγγισε άλλα πρόσωπα που βρίσκονταν στην περιοχή, και στη συνέχεια φέρεται να επιτέθηκε εναντίον τους. Από την επίθεση τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ηλικίας 20 και 19 ετών.

Ο 20χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, εκδορές και μώλωπες, ενώ ο 19χρονος υπέστη εκδορές και μώλωπες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE