Ανέκοψαν 41χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - Οδηγούσε κλεμμένο όχημα και ήταν «φτιαγμένος» με ναρκωτικά

Ανέκοψαν 41χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - Οδηγούσε κλεμμένο όχημα και ήταν «φτιαγμένος» με ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 41 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες γύρω στις 6.50μ.μ, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο του Πέρα Χωρίου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 41χρονος, είχε καταγγελθεί σε Αστυνομικό Σταθμό της Λεμεσού, ως κλοπιμαίο στις 21/02/2023.

Επίσης, ο 41χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη, ενώ καταγγέλθηκε και για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE