Ανέκοψαν 41χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - Οδηγούσε κλεμμένο όχημα και ήταν «φτιαγμένος» με ναρκωτικά

Ανέκοψαν 41χρονο για έλεγχο στη Λευκωσία - Οδηγούσε κλεμμένο όχημα και ήταν «φτιαγμένος» με ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 41 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου και κλεπταποδοχής.

Συγκεκριμένα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν χθες γύρω στις 6.50μ.μ, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 41χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά την έξοδο του Πέρα Χωρίου.

Σε έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητου που οδηγούσε ο 41χρονος, είχε καταγγελθεί σε Αστυνομικό Σταθμό της Λεμεσού, ως κλοπιμαίο στις 21/02/2023.

Επίσης, ο 41χρονος, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ με θετική ένδειξη, ενώ καταγγέλθηκε και για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας και ασφάλεια και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Από τη συνάντηση των διαπραγματευτών στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν: Τα επόμενα βήματα στο Κυπριακό

Σε μια κρίσιμη εβδομάδα για την πορεία του Κυπριακού εισέρχεται η διαδικασία, με την σημερινή συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο πλευρών να αποτελεί το πρώτο βήμα της προετοιμασίας για το τετ α τετ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE