Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 22χρονης - Ζημιές σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 22χρονης - Ζημιές σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα, ιδιοκτησίας 22χρονης, 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο Κίτι. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, "το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο και από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από τη θερμότητα δυο παρακείμενα οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές".

Σημειώνεται ότι "στο σημείο έσπευσαν τρία πλήρως στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου".

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά στη 0112. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία.

Σήμερα θα γίνουν έρευνες για διαπίστωση των αιτιών πρόκλησης της πυρκαγιάς από την Αστυνομία την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Ζελένσκι πριν τη συνάντηση με Τραμπ: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη»

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατηγόρησε ευθέως τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν ότι «δεν θέλει ειρήνη», μετά τη μεγαλύτερη σε διάρκεια αεροπορική επίθεση της χρονιάς στην ουκρανική πρωτεύουσα, την ώρα που το Κίεβο επιχειρεί να ενισχύσει τη διπλωματική του θέση ενόψει πιθανής ειρηνευτικής συμφωνίας.