Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 22χρονης - Ζημιές σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 22χρονης - Ζημιές σε δύο παρακείμενα αυτοκίνητα

Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα, ιδιοκτησίας 22χρονης, 50 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στο Κίτι. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, "το όχημα ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο και από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από τη θερμότητα δυο παρακείμενα οχήματα υπέστησαν ελαφρές ζημιές".

Σημειώνεται ότι "στο σημείο έσπευσαν τρία πλήρως στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από τον Κεντρικό Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας Υπαστυνόμου Ανδρέα Παπαδόπουλου".

Τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν την πυρκαγιά στη 0112. 

Η σκηνή αποκλείστηκε και φρουρείται από την Αστυνομία.

Σήμερα θα γίνουν έρευνες για διαπίστωση των αιτιών πρόκλησης της πυρκαγιάς από την Αστυνομία την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE