ΠΑΣΥΚΙ: Καταδικάζει τα ωράρια στα ΤΑΕΠ Πάφου και Π. Χρυσοχούς

ΠΑΣΥΚΙ: Καταδικάζει τα ωράρια στα ΤΑΕΠ Πάφου και Π. Χρυσοχούς

Βαρύτατες χαρακτηρίζει τις ευθύνες του εργοδότη για τα ωράρια των ιατρών στα Τμήματα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών των Νοσοκομείων Πάφου και Πόλη Χρυσοχούς η ΠΑΣΥΚΙ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της η ΠΑΣΥΚΙ καταδικάζει απερίφραστα την εργασία συναδέλφων ιατρών 36 (τρία 12ώρα σε σύστημα βάρδιας) σε διάστημα τριών ημερών (72ωρών) στο ΤΑΕΠ Πάφου και Πόλεως Χρυσοχούς.

Όπως αναφέρει η ΠΑΣΥΚΙ αυτό ξεπερνά κάθε όριο ασφάλειας και ποιότητας, προσθέτοντας πως οι ευθύνες του εργοδότη είναι βαρύτατες.

Παρόλο που ο ΟΚΥπΥ είχε την ευκαιρία να ενημερώσει ενδελεχώς για τη εν λόγω υπέρβαση τον ειδικό εμπειρογνώμονα κατά την επίσκεψη του στα ΤΑΕΠ δεν το έπραξε, καταλήγει η ΠΑΣΥΚΙ στην ανακοίνωση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE