Καταθέτει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου Λάρνακας ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου – Προτάσσει 12 λόγους

Καταθέτει έφεση κατά της απόφασης του Δικαστηρίου Λάρνακας ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου – Προτάσσει 12 λόγους

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, αναμένεται να υποβάλει σήμερα (9/6), μέσω του δικηγόρου του, Γιάννη Πολυχρόνη, ο τέως Μητροπολίτης Κιτίου Χρυσόστομος.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Πολυχρόνης, η έφεση θα εστιάζεται σε 12 λόγους. Ένας από τους βασικότερους λόγους έφεσης που προβάλλονται, προσθέτει, είναι η παραβίαση του δικαιώματος να έχει δίκαιη δίκη, λόγω της πρωτοφανούς καθυστέρησης από την ημερομηνία της ισχυριζόμενης διάπραξης μέχρι τη δίωξη του και την εκδίκαση της υπόθεσης, καθότι αδυνατούσε να εξετάσει μάρτυρες επί πρωτογενούς μαρτυρίας επειδή είτε απεβίωσαν είτε δεν θυμούνταν. Από την άλλη, υπογραμμίζει, αδυνατούσε να κλητεύσει ουσιαστικούς μάρτυρες διότι και αυτοί είτε απεβίωσαν, είτε πάσχουν από άνοια.  

Υπενθυμίζεται ότι, την 1η Ιουνίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας επέβαλε στον τέως Μητροπολίτη Κιτίου, ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, μία απόφαση, ωστόσο, που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE