Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Και πάλι στο νοσοκομείο - Είχε πάρει εξιτήριο στις 19 Μαΐου μετά από 45 ημέρες νοσηλείας

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Και πάλι στο νοσοκομείο - Είχε πάρει εξιτήριο στις 19 Μαΐου μετά από 45 ημέρες νοσηλείας

Ξανά στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑNSA, ο 86χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας έχει μπει στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο.

Ο Μπερλουσκόνι είχε πάρει εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο στις 19 Μαΐου 2023 και μετά από 45 ημέρες νοσηλείας, εκ των οποίων οι 11 στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Η εισαγωγή του είχε γίνει στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και προβλημάτων υγείας που οφείλονταν σε χρόνια μορφή λευχαιμίας.

Αύριο ο Μπερλουσκόνι είχε προγραμματίσει συνάντηση κορυφής με το γενικό επιτελείο του κόμματός του Forza Italia στη βίλα του στο Αρκόρε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE