Βάζει τέλος στις φήμες ο Γιοβάνοβιτς: «Δεν μίλησα με κανέναν για αποχώρηση - Είναι χαζό...»

Βάζει τέλος στις φήμες ο Γιοβάνοβιτς: «Δεν μίλησα με κανέναν για αποχώρηση - Είναι χαζό...»

Με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, θέλησε να βάλει ένα τέλος στη φημολογία περί επιθυμίας του να αποχωρήσει από τη Λεμεσιανή ομάδα.

Ανάμεσα σε άλλα, λέει ότι «δεν μίλησα με κανένα στον Απόλλωνα για αποχώρηση. Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω συμβόλαιο μέχρι το 2026 και είναι χαζό που γράφουν κάποια Μέσα ότι επιμένω να φύγω».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE