LIFESTYLE

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές που έχει παίξει - Τι δήλωσε η δικηγόρος του

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές που έχει παίξει - Τι δήλωσε η δικηγόρος του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ζητά να προβληθούν ξανά στην τηλεόραση οι σειρές στις οποίες έχει παίξει, κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις της η δικηγόρος του, Κική Πακιρτζίδου.

Υπενθυμίζεται πως ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος συναδέλφων του και αθώος, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό κατ’ εξακολούθηση σε βάρος τρίτης ηθοποιού. Του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών, με ανασταλτική ισχύ μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», στον Alpha, η δικηγόρος του ηθοποιού, Κική Πακιρτζίδου, υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι υπάρχει επιθυμία του κόσμου να ξαναδεί τον Πέτρο Φιλιππίδη, κάτι που, σύμφωνα με την ίδια, μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος στο TikTok.

«Το θέμα δεν είναι ότι κάνει αίτημα ο Πέτρος Φιλιππίδης, αν δείτε την πλατφόρμα του TikTok, θα δείτε ότι ο κόσμος, ο οποίος αγάπησε αυτό τον ηθοποιό, υπάρχει μία επιθυμία να ξαναδεί δηλαδή σίριαλ, τα οποία έχουν κάνει πάρα πολύ υψηλές τηλεθεάσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων η δικηγόρος.

«Αυτό δεν είναι ένα αίτημα, μία επιθυμία μονάχα επαγγελματική, οικονομική, καλλιτεχνική του Πέτρου Φιλιππίδη», συμπλήρωσε. Όταν ρωτήθηκε αν είναι βιοποριστικοί οι λόγοι για τους οποίους ο ηθοποιός ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές που έχει παίξει, η Κική Πακιρτζίδου απάντησε: «Ένα έργο ενός καλλιτέχνη, για το να υπάρχει και να προβάλλεται, δεν είναι μονάχα τα οικονομικά οφέλη. Είναι σαν ένα βιβλίο ενός συγγραφέα να αποσύρεται. Δεν είναι μονάχα ο βιοπορισμός, που είναι κάτι νόμιμο».

Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούριου, σημείωσε πως υπάρχει ένα κοινό που δεν θέλει να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη, η δικηγόρος απάντησε: «Υπάρχει ένα κοινό που δεν θέλει και εσάς, δεν σημαίνει ότι εγκαταλείπετε την εκπομπή», ενώ αργότερα σημείωσε: «Η καταδίκη εκκρεμεί στο Εφετείο, δεν σημαίνει οποιαδήποτε καταδίκη ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένοχος και τον έχει αποβάλει το κοινό».

Τέλος, η δικηγόρος δήλωσε πως επιχειρηματίες «προσφέρουν τα θέατρά τους» στον Πέτρο Φιλιππίδη. Ερωτηθείσα αν ο ηθοποιός θα επιστρέψει στη σκηνή, απάντησε: «Υπάρχουν πάρα πολλές προσκλήσεις, το σκέφτεται, το συζητάει».

Πηγή: lifo.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top