Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Κλειστό θα είναι σήμερα (14/06) από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες μετακίνησης βαρέων οχημάτων της Εθνικής Φρουράς, την Τετάρτη 14/06/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 3 μ.μ., το ευθύγραμμο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού (από Κούκλια μέχρι Αναρίτα) θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Τις συγκεκριμένες ώρες θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αφθώδης Πυρετός: Ηχηρή απάντηση της Κυβέρνησης με 9 μέτρα – Όλα όσα αποφασίζει το Υπουργικό

Αποφάσεις με τις οποίες θα στηριχθούν έμπρακτα και ουσιαστικά από την Κυβέρνηση οι κτηνοτρόφοι, λαμβάνει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της απογευματινής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE