Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Κλειστό θα είναι σήμερα (14/06) από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες μετακίνησης βαρέων οχημάτων της Εθνικής Φρουράς, την Τετάρτη 14/06/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 3 μ.μ., το ευθύγραμμο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού (από Κούκλια μέχρι Αναρίτα) θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Τις συγκεκριμένες ώρες θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE