Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Οδηγοί προσοχή! Κλειστό σήμερα τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Κλειστό θα είναι σήμερα (14/06) από τις 6 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες μετακίνησης βαρέων οχημάτων της Εθνικής Φρουράς, την Τετάρτη 14/06/2023, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 3 μ.μ., το ευθύγραμμο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου και Πάφου – Λεμεσού (από Κούκλια μέχρι Αναρίτα) θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση.

Τις συγκεκριμένες ώρες θα γίνεται εκτροπή της τροχαίας κίνησης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών και τα σήματα τροχαίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE