Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

Παρέλαβε πακέτο με ναρκωτικά από το εξωτερικό – Χειροπέδες σε 34χρονο

Η Αστυνομία προχώρησε χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη ενός προσώπου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 34 ετών, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Της σύλληψης του 34χρονου, προηγήθηκε έλεγχος από τελωνειακούς λειτουργούς σε πακέτο που έφθασε τις προηγούμενες ημέρες στην Κύπρο, από άλλη Ευρωπαϊκή χώρα.

Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι το εν λόγω πακέτο περιείχε ρητίνη κάνναβης βάρους 100 περίπου γραμμαρίων.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το πακέτο θα κατέληγε σε ταχυδρομική θυρίδα στη Λεμεσό, η οποία ανήκει στον 34χρονο.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 34χρονου βάσει δικαστικού εντάλματος, εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κάνναβης, βάρους 1.4 γραμμαρίων περίπου.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρώτο σινιάλο από ΕΕ προς Ερντογάν, ενθαρρυμένη η Λευκωσία

Βιώσιμο το δημόσιο χρέος της Κύπρου – Πού αναμένεται να κυμανθεί μέχρι το 2026

Μήπως είσαι δικαιούχος για μειωμένο ρεύμα 20% και δεν το γνωρίζεις; Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE