Ζάκυνθος: 63χρονος έσερνε κατσίκα με το αυτοκίνητο του - Πήρε «βαρύ» πρόστιμο - Βίντεο

Ζάκυνθος: 63χρονος έσερνε κατσίκα με το αυτοκίνητο του - Πήρε «βαρύ» πρόστιμο - Βίντεο

Δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων, σχηματίστηκε σε βάρος 63χρονου Ζακυνθινού ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση μίας κατσίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Μουζακίου Ζακύνθου. Μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από φιλοζωικές και βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε τουρίστας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος είχε δέσει με σκοινί πίσω από το αυτοκίνητό του το άτυχο ζώο και το τραβούσε, ενώ εκείνο παραπατούσε.

Πρόκειται για έναν 63χρονο άνδρα που χθες ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε από τις αρχές του νησιού. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

Δείτε βίντεο εδώ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE