Ζάκυνθος: 63χρονος έσερνε κατσίκα με το αυτοκίνητο του - Πήρε «βαρύ» πρόστιμο - Βίντεο

Ζάκυνθος: 63χρονος έσερνε κατσίκα με το αυτοκίνητο του - Πήρε «βαρύ» πρόστιμο - Βίντεο

Δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων, σχηματίστηκε σε βάρος 63χρονου Ζακυνθινού ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση μίας κατσίκας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή Μουζακίου Ζακύνθου. Μετά από σχετική καταγγελία που έγινε από φιλοζωικές και βίντεο που τράβηξε και δημοσίευσε τουρίστας σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, ο οποίος είχε δέσει με σκοινί πίσω από το αυτοκίνητό του το άτυχο ζώο και το τραβούσε, ενώ εκείνο παραπατούσε.

Πρόκειται για έναν 63χρονο άνδρα που χθες ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε από τις αρχές του νησιού. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και επιπλέον, βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 30.000 ευρώ.

Η προανάκριση διενεργείται από την Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.

Δείτε βίντεο εδώ.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE