«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

Με κύριο σύνθημα «Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» μέλη του συνδέσμου «Χωρίς ταυτότητα» πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 17/6 το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Ντιαλόγκ.

Γονείς, παιδιά και συγγενείς πραγματοποίησαν πορεία από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στη Βουλή με την συνοδεία Αστυνομίας της Δημοκρατίας και έδωσαν μηνύματα προς την Κυβέρνηση και την ΕΕ, προσθέτει.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν επίσης ως σύνθημα «Ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και «Είμαι Κύπριος αλλά χωρίς ταυτότητα». Εκπρόσωπος του συνδέσμου που διοργάνωσε την διαμαρτυρία ανέγνωσε ανακοίνωση σε τρεις γλώσσες κάνοντας λόγο για «συστηματικό διαχωρισμό» των παιδιών υπηκόων της ΚΔ και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE