«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

Με κύριο σύνθημα «Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» μέλη του συνδέσμου «Χωρίς ταυτότητα» πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 17/6 το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Ντιαλόγκ.

Γονείς, παιδιά και συγγενείς πραγματοποίησαν πορεία από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στη Βουλή με την συνοδεία Αστυνομίας της Δημοκρατίας και έδωσαν μηνύματα προς την Κυβέρνηση και την ΕΕ, προσθέτει.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν επίσης ως σύνθημα «Ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και «Είμαι Κύπριος αλλά χωρίς ταυτότητα». Εκπρόσωπος του συνδέσμου που διοργάνωσε την διαμαρτυρία ανέγνωσε ανακοίνωση σε τρεις γλώσσες κάνοντας λόγο για «συστηματικό διαχωρισμό» των παιδιών υπηκόων της ΚΔ και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που συγκλόνισε την Κύπρο - Τραγωδία, πολύκροτες δίκες και διπλωματικές εξελίξεις

Η εβδομάδα που ολοκληρώνεται άφησε έντονο το αποτύπωμά της στην κυπριακή επικαιρότητα, με υποθέσεις που προκάλεσαν συγκίνηση, πολιτικές εξελίξεις που επαναφέρουν το Κυπριακό στο προσκήνιο και σημαντικές δικαστικές αποφάσεις που αναμένεται να απασχολήσουν για μεγάλο διάστημα τη δημόσια συζήτηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE