«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

«Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» - Διαμαρτυρία έξω από Βουλή για την υπηκοότητα παιδιών

Με κύριο σύνθημα «Ο μικτός γάμος δεν είναι έγκλημα» μέλη του συνδέσμου «Χωρίς ταυτότητα» πραγματοποίησαν χθες Σάββατο 17/6 το απόγευμα διαμαρτυρία έξω από την Βουλή της Κυπριακής Δημοκρατίας, γράφει στο κύριο θέμα της η εφημερίδα Ντιαλόγκ.

Γονείς, παιδιά και συγγενείς πραγματοποίησαν πορεία από το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλλας στη Βουλή με την συνοδεία Αστυνομίας της Δημοκρατίας και έδωσαν μηνύματα προς την Κυβέρνηση και την ΕΕ, προσθέτει.

Οι διαμαρτυρόμενοι είχαν επίσης ως σύνθημα «Ο έρωτας δεν έχει σύνορα» και «Είμαι Κύπριος αλλά χωρίς ταυτότητα». Εκπρόσωπος του συνδέσμου που διοργάνωσε την διαμαρτυρία ανέγνωσε ανακοίνωση σε τρεις γλώσσες κάνοντας λόγο για «συστηματικό διαχωρισμό» των παιδιών υπηκόων της ΚΔ και για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Λετυμπιώτης: «Πολύ χρήσιμη και σημαντική η επίσκεψη Ολγκίν στις Βρυξέλλες»

Πολύ χρήσιμη και σημαντική χαρακτηρίζει η Κυβέρνηση την επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις Βρυξέλλες, η οποία μετατοπίστηκε για τις 13 Ιουλίου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE