Ωχ... τι συμβαίνει με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Η φωτογραφία της προκαλεί ανησυχία...

Ωχ... τι συμβαίνει με την Τζούλια Αλεξανδράτου; Η φωτογραφία της προκαλεί ανησυχία...

Πήγε στη Μύκονο με τον σύζυγό της και τράβηξε όλα τα βλέμματα. Για πρώτη φορά έβαλε ολόσωμο μαγιό όμως τα σχόλια που κέρδισε δεν ήταν ιδιαίτερα κολακευτικά.

Ο λόγος;

Το κορμί της καθόλου θηλυκό και αδύνατο σε σημείο να σκέφτεσαι πως η Τζούλια Αλεξανδράτου αντιμετωπίζει πρόβλημα ανορεξίας.

Έτσι είναι τα τελευταία δυο χρόνια πάντως και αυτοί που την ξέρουν υποστηρίζουν πως δεν έχει θέμα με το φαγητό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE