Έπεσε άγριο ξύλο ψες στην Πάφο – Με κάταγμα δεξιού ισχίου ο 34χρονος Παφίτης

Έπεσε άγριο ξύλο ψες στην Πάφο – Με κάταγμα δεξιού ισχίου ο 34χρονος Παφίτης

Υπόθεση βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον 34χρονου Κύπριου εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 34χρονος κατήγγειλε χθες γύρω στις 12:00 τα μεσάνυκτα ότι ενώ βρισκόταν σε πρακτορείο στοιχημάτων επί της οδού Νίκου Νικολαϊδη στην Πάφο, συνάντησε δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 32 χρόνων επίσης από την Κύπρο, εκ των οποίων ο ένας ο 32χρονος του επιτέθηκε με τα χέρια και τα πόδια σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Ακολούθως ο 34χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε ότι έφερε κάταγμα δεξιού ισχίου.

Για τα δύο πρόσωπα, τον 32χρονο και τον 33χρονο, μετά την καταγγελία εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης σωματικής βλάβης και τα ονόματα τους τοποθετήθηκαν στον κατάλογο του stop list

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Από την γκαλερί στην κάλπη: H σύγκρουση Αννίτας – Χρίστου με φόντο τις βουλευτικές

Η υπόθεση με το κολλάζ των νέων πινάκων του Γιώργου Γαβριήλ δεν είναι ζήτημα τέχνης. Είναι ζήτημα πολιτικής. Και πιο συγκεκριμένα, ζήτημα προεκλογικής στρατηγικής, πολιτικής συνέπειας και σύγκρουσης για την ηγεμονία στον χώρο της δεξιάς, ενόψει των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE