LIKE ONLINE

Πώς θα κερδίσετε ένα δωρεάν διήμερο στη διάσημη ροζ έπαυλη της Barbie με οικοδεσπότη τον Kεν

Πώς θα κερδίσετε ένα δωρεάν διήμερο στη διάσημη ροζ έπαυλη της Barbie με οικοδεσπότη τον Kεν

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στις αίθουσες τέσσερις τυχεροί θαυμαστές της θα μπορούν να μείνουν δωρεάν στην «ονειρεμένη ροζ έπαυλη» που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της ταινίας.

Σύμφωνα με την καταχώριση της Airbnb που «υπογράφει» ο Κεν οι επισκέπτες θα μπορούν στις 21 και 22 Ιουλίου να απολαύσουν ένα γεύμα με θέα τον ωκεανό να κοιμηθούν στο υπνοδωμάτιο του επί χρόνια συντρόφου της Βarbie με την «υπέροχη ντουλάπα» του και να επιστρέψουν στο σπίτι τους με ένα ζευγάρι πατίνια και μια σανίδα του σερφ.

«Όσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα», αναφέρεται στην καταχώριση.


Οι τυχεροί επισκέπτες θα μπορούν να χαρούν την τριώροφη έπαυλη με την εκπληκτική θέα προς τον Ειρηνικό ωκεανό περνώντας «στιγμές χαλάρωσης στην τεράστια πισίνα» ή μαθαίνοντας «ένα ή δύο χορούς στην υπαίθρια πίστα ντίσκο του Κεν ή κάνοντας καντάδα με την κιθάρα του».

Οι θαυμαστές για τις δύο μεμονωμένες διανυκτερεύσεις θα μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην πλατφόρμα από τις 17 Ιουλίου λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Γκρέτα Γκέργουιγκ με τους πρωταγωνιστές Μάργκοτ Ρόμπι και Ράιαν Γκόσλινγκ να ταξιδεύουν «στον πραγματικό κόσμο» όπως αναφέρει το CNN.

Σημειώνεται ότι οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για το ταξίδι τους από και προς το Μαλιμπού.

 

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top