ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Επικοινωνία ΠτΔ με μητέρα Θανάση – Οικονομική βοήθεια από το κράτος

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριανή, είχε σήμερα (28/6) ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThemaOnline, κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αφού εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του άτυχου εθνοφρουρού, υποσχέθηκε ότι θα τους παραχωρηθεί κατά χάριν οικονομική βοήθεια από το κράτος για τα νομικά έξοδα, ενόψει και της άσκησης ιδιωτικών διώξεων.

Σημειώνεται ότι, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνομιλεί με την οικογένεια του Θανάση Νικολάου, αφού είχε προηγηθεί συνάντηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Σε σύγχυση τα κόμματα του κέντρου - Αναλύουν τα αποτελέσματα των εκλογών - Ούτε παραιτήσεις ούτε συνένωση

Αναβρασμός επικρατεί στα κόμματα του κεντρώου χώρου, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Σε μία προσπάθεια ανάλυσης των αποτελεσμάτων και του φαινομένου Φειδίας, ο οποίος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, είναι αμφίβολο εάν έχουν λάβει τα μηνύματα των πολιτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top