LIFESTYLE

Ο κύβος ερρίφθη! Μάθετε ποιος αναλαμβάνει την μεσημβρινή ζώνη του OMEGA μετά την αποχώρηση του Ονούφριου Σωκράτους

Ο κύβος ερρίφθη! Μάθετε ποιος αναλαμβάνει την μεσημβρινή ζώνη του OMEGA μετά την αποχώρηση του Ονούφριου Σωκράτους

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το ποιος θα αναλάβει την μεσημεριανή ενημερωτική εκπομπή του OMEGA, «Ενημέρωση Τώρα», μετά την αποχώρηση του Ονούφριου Σωκράτους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το κανάλι του Αρχαγγέλου, την εκπομπή θα αναλάβει μόνη της η Στέλλα Σάββα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα» του OMEGA CHANNEL, θα συνεχίσει ανανεωμένη τη νέα τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης του κοινού, φωτίζοντας αθέατες πτυχές των γεγονότων.

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Στέλλα Σάββα με πέραν των 15 χρόνων εμπειρίας στο λειτούργημα της δημοσιογραφίας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το τιμόνι της μεσημβρινής εκπομπής.

Όπως απέδειξε μέσα από τις διάφορες επαγγελματικές προκλήσεις που είχε να αντιμετωπίσει, καταφέρνει να φέρνει εις πέρας ότι της ζητηθεί στο μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Δυναμική, με άποψη και ευθύτητα στο λόγο, η Στέλλα Σάββα θα συνεχίσει να κρατάει σταθερή τη σχέση εμπιστοσύνης με τους τηλεθεατές του OMEGA CHANNEL, ενημερώνοντάς τους με αντικειμενικότητα και αναδεικνύοντας εις βάθος τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top