Είδαν μια μικρή λαμπρατζιά έξω από το σπίτι τους – Τελικά έμειναν μόνο οι στάχτες

Είδαν μια μικρή λαμπρατζιά έξω από το σπίτι τους – Τελικά έμειναν μόνο οι στάχτες

Συνελήφθη 45χρονος ύστερα από μαρτυρία.

Στις 11.20 το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη του, στη Λευκωσία.

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν τη σκηνή, όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Όπως διαπιστώθηκε, η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 45χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE