Τη Δευτέρα στην Κύπρο η σορός του αδικοχαμένου Κύπριου Εύελπι Γιώργου Χατζηιωνά

Τη Δευτέρα στην Κύπρο η σορός του αδικοχαμένου Κύπριου Εύελπι Γιώργου Χατζηιωνά

Στην Κύπρο μεταφέρεται στις 16:00 το απόγευμα της Δευτέρας η σορός του 20χρονου Κύπριου Ευέλπιδος που έχασε τη ζωή του την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια άσκησης στο στρατόπεδο της Ρεντίνας.

Στη σορό του άτυχου νεαρού διενεργήθηκε νεκροτομή. Σημειώνεται ότι η οικογένεια του 20χρονου βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, όπου και ενημερώθηκε για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE