LIKE ONLINE

Έτρεξε 100 μέτρα τυλιγμένος στις φλόγες, χωρίς οξυγόνο και… μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Έτρεξε 100 μέτρα τυλιγμένος στις φλόγες, χωρίς οξυγόνο και… μπήκε στο ρεκόρ Γκίνες - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Ο Τζόναθαν Βερό, πυροσβέστης στο επάγγελμα, έχει κάνει αίσθηση τις τελευταίες ώρες, αφού κατάφερε δύο αξιοσημείωτα κατορθώματα σε μία μόνο ημέρα, θέτοντας δύο ρεκόρ Γκίνες!

Ο 39χρονος Γάλλος, γνωστός πλέον ως «ανθρώπινος πυρσός», πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς έτρεξε 100 μέτρα τυλιγμένος στις φλόγες και χωρίς οξυγόνο. Το καθηλωτικό βίντεο που καταγράφει το απίστευτο επίτευγμά του έγινε γρήγορα viral.

Το παράτολμο γεγονός έλαβε χώρα στο Haubourdin, τη γενέτειρα του Jonathan που βρίσκεται μόλις 138 μίλια βορειοδυτικά του Παρισιού. Παρά το γεγονός ότι φορούσε βαρύ προστατευτικό εξοπλισμό, κατάφερε να καλύψει μια εντυπωσιακή απόσταση 272,25 μέτρων σε μόλις 17 δευτερόλεπτα. Αυτό το εξαιρετικά έντονο και επικίνδυνο ακροβατικό εξασφάλισε τη θέση του Τζόναθαν στα βιβλία των ρεκόρ.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν μια παρορμητική απόφαση εκ μέρους του. Είχε περάσει μήνες σχολαστικής προπόνησης του σώματος και του μυαλού του για να προετοιμαστεί για αυτή την εξαιρετική πρόκληση.

Δείτε το βίντεο…

Η πορεία του Τζόναθαν προς αυτά τα δύο παγκόσμια ρεκόρ μπορεί να εντοπιστεί από τα πρώτα του χρόνια. Καθώς μεγάλωνε, αυτό το πάθος εξελίχθηκε σε κινητήρια δύναμη γι’ αυτόν.

Ως πυροσβέστης, τόλμησε άφοβα να μπει σε αμέτρητα φλεγόμενα κτίρια για να σώσει τους παγιδευμένους μέσα σε αυτά, αφιερώνοντας τη ζωή του στην υπηρεσία και την προστασία των άλλων. Ταυτόχρονα, ως ικανός κασκαντέρ, χρησιμοποίησε την εμπειρία του στον χειρισμό της φωτιάς για να δημιουργήσει παραστάσεις που κόβουν την ανάσα.

Τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες μοιράστηκαν ένα βίντεο με τα απίστευτα επιτεύγματα του Τζόναθαν στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter.

Η λεζάντα που συνόδευε το βίντεο έγραφε: «Νέο ρεκόρ: Το γρηγορότερο σπριντ 100 μέτρων με καύση ολόκληρου σώματος χωρίς οξυγόνο, 17 δευτερόλεπτα από τον Jonathan Vero (Γαλλία) .Ο Jonathan έθεσε επίσης το ρεκόρ για την μεγαλύτερη απόσταση που έτρεξε με καύση ολόκληρου σώματος κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας στα 272,25 μέτρα!»

Το εντυπωσιακό επίτευγμα του Τζόναθαν Βερό όχι μόνο του χάρισε την επάξια αναγνώριση, αλλά τον έβαλε μια για πάντα στα μυαλά των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top