Έζησε τον απόλυτο τρόμο άνδρας στο ΗΒ - Βρήκε φίδι κρυμμένο μέσα σε... μπρόκολο στο ψυγείο του

Έζησε τον απόλυτο τρόμο άνδρας στο ΗΒ - Βρήκε φίδι κρυμμένο μέσα σε... μπρόκολο στο ψυγείο του

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας άνδρας στο Ηνωμένο Βασίλειο όταν άνοιξε μέσα από το ψυγείο του μια σακούλα με μπρόκολο - και βρήκε μέσα ένα ζωντανό φίδι.

Ο 63χρονος Νέβιλ Λίντον δήλωσε ότι το συγκεκριμένο φίδι είναι ικανό για επικίνδυνο δάγκωμα. Όπως είπε το μπρόκολο το αγόρασε από ένα υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στο West Midlands, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 2 Ιουνίου.

Το έβαλε στο ψυγείο και στη συνέχεια ήταν έτοιμος να το βράσει μέχρι που είδε το φίδι κρυμένο μέσα στο μπρόκολο.

Ο Λίντον δήλωσε ότι φοβάται τα φίδια και έτσι οι συγγενείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν με το ανεπιθύμητο ερπετό.

«Ήταν αρκετά τρομακτικό. Δεν τα πάω καλά με τα φίδια. Ευτυχώς που δεν άφησα το μπρόκολο έξω στην κουζίνα, αλλιώς θα είχε ξεφύγει μέσα στο σπίτι. Αυτό θα ήταν τεράστιο ρίσκο για εμάς, επειδή ζούμε εδώ δύο πολύ ευάλωτα άτομα».

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.