ΚΟΣΜΟΣ

Πλήρης καταστροφή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία

Πλήρης καταστροφή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροσκάφος που συνετρίβη στην Ινδονησία

Για τουλάχιστον 20 πτώματα που εντοπίστηκαν από τους διασώστες κάνουν λόγο οι τοπικές αρχές

«Εντελώς κατεστραμμένο» εντοπίστηκε, όπως είπε Ινδονήσιος αξιωματούχος, το αεροσκάφος της Trigana Air που συνετρίβη κοντά σε καταρράκτη στην επαρχία Παπούα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής είναι χαρακτηριστικές. «Ούτως ή άλλως είχαμε λίγες ελπίδες να βρούμε επιζώντες» σχολίασε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής των ερευνών.

«Όλα ήταν διαλυμμένα σε κομμάτια και ένα μέρος του αεροπλάνου είναι καμμένο. Τα σημάδια από φωτιά είναι ορατά σε πολλά από τα κομμάτια που βρήκαμε» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το CNN τα διασωστικά συνεργεία έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να εντοπίσουν 20 πτώματα. Στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 54 άνθρωποι.

Ο επόμενος στόχος της επιχείρησης είναι να εντοπιστούν τα «μαύρα κουτιά» προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των Ινδονήσιων αξιωματούχων, πάντως, μιλούν για συντριβή του αεροσκάφους λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή την Κυριακή.

Πηγή:protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top