Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση στη Δυτική Όχθη με τρεις Ισραηλινούς τραυματίες

Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση στη Δυτική Όχθη με τρεις Ισραηλινούς τραυματίες

Ένοπλη παλαιστινιακή επίθεση σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Δυτική Όχθη, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά ένας 40χρονος Ισραηλινός και οι δυο κόρες του, 14 και 9 ετών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ισραηλινού στρατού, ένοπλοι Παλαιστίνιοι επιβαίνοντες σε όχημα, πυροβόλησαν τον 40χρονο Ισραηλινό που κινείτο πεζός στον κυκλικό κόμβο πλησίον του εβραϊκού εποικισμού Τκόα, στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης. Από τα θραύσματα των πυροβολισμών, τραυματίστηκαν και οι δυο του κόρες.

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE