ΕΛΛΑΔΑ

Αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα

Αρχιμανδρίτης στην Ελλάδα πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα

Όλο και μεγαλώνει η λίστα με τους λουόμενους που χάνουν τη ζωή τους στις θάλασσες. Τελευταίο παρόμοιο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα (17/7), όταν ένας αρχιμανδρίτης πήγε για μπάνιο στην Χαλκίδα και πέθανε στην θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, ήταν περίπου στις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (17-07-2023) στη πλαζ Ροδιές, στη Κάνηθο Χαλκίδας, όταν ο 78χρονος Αρχιμανδρίτης, ονόματι Ιάκωβος Φραγκιαδάκης, ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο 78χρονος ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε απλά ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΠΗΓΗ: In.gr

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top