ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ικανοποίηση και περηφάνια εκφράζουν οι πρωτεύσαντες της Λευκωσίας

Ικανοποίηση και περηφάνια εκφράζουν οι πρωτεύσαντες της Λευκωσίας

Με περηφάνια και ικανοποίηση δέχθηκαν την πρωτιά στις εξετάσεις για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικα Ιδρύματα Κύπρου και Ελλάδας και τις Στρατιωτικές Σχολές στην Ελλάδα οι απόφοιτοι οι οποίοι άγγιξαν το απόλυτο «20».

Ο Γιώργος Κυριάκου, ο οποίος πρώτευσε στη Σχολή Ικάρων στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας από τους στόχους του εκπληρώνεται μετά από μια επίπονη διαδικασία.

Πρόσθεσε ότι για εισδοχή στη συγκεκριμένη σχολή, πέραν των γραπτών εξετάσεων, οι υποψήφιοι πρέπει να επιτύχουν και στα μαθήματα βιολογίας και σε εξέταση για την υγειονομία καθώς και σε σειρά ασκήσεων γυμναστικής.

Ο Γιώργος κατέλαβε την μοναδική θέση που διατίθεται στην Κύπρο από την Σχολή Ευελπίδων κάτι που, όπως είπε, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον ίδιο.

Καταλήγοντας εξέφρασε ανυπομονησία για την έναρξη της φοίτησης του μετά την ολόικληρωση της οποίας θα επιστρέψει στην Κύπρο και θα υπηρετήσει όσο καλύτερα μπορεί την μοιρασμένη μας χώρα.

Ο Γιώργος Κυριάκου είναι απόφοιτος του Λυκείου Αρχαγγέλου - Απόστολος Μάρκος.

Η πρωτεύσασα στις Γαλλικές και Ευρωπαϊκές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Άντρεα Αντωνιάδου, εξέφρασε την ικανοποίηση και μαζί την χαρά της για το γεγονός ότι «αυτή η δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ευχαρίστησε όλους όσοι την στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, την οικογένεια, τους καθηγήτες, συγγενείς και φίλους.

Για τα συναισθήματά της λίγο προτού αρχίσει τις σπουδές της η Άντρεα δήλωσε ότι ανυπομονεί για αυτό το νέο ξεκίνημα στη ζωή της καθώς και για το πώς είναι στην πραγματικότητα η φοιτητική ζωή.

Η Άντρεα Αντωνιάδου είναι απόφοιτος του Λυκείου Ιδαλίου.

Στις εξετάσεις πρώτευσε και η Μικαέλα Αντωνίου στον κλάδο Κοινωνικών και Πολικών Επιστημών. Είναι απόφοιτη του Λυκείου Κύκκου Β'.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top