LIKE ONLINE

Ο πιο αργός αγώνας ταχύτητας: Βάζουν σαλιγκάρια να διαγωνιστούν

Ο πιο αργός αγώνας ταχύτητας: Βάζουν σαλιγκάρια να διαγωνιστούν

Τα σαλιγκάρια, το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά σχέδια κελύφους και προσωπικότητες, τοποθετούνται στη γραμμή εκκίνησης, έτοιμα να αναλάβουν την πρόκληση.

Το πολυαναμενόμενο Ετήσιο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σαλιγκαροδρομίας επέστρεψε στην Αγγλία, υποσχόμενο μια μέρα γεμάτη ενθουσιασμό, προσμονή και, φυσικά, απίστευτα αργή αγωνιστική δράση. Αυτή η ιδιόρρυθμη και αγαπημένη εκδήλωση αποτελεί απόδειξη της μοναδικής γοητείας του βρετανικού πολιτισμού.

Το γραφικό χωριό Congham στο Νόρφολκ της Αγγλίας φιλοξένησε για άλλη μια φορά αυτό το σημαντικό γεγονός. Συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο θα συγκεντρωθούν για να επιδείξουν το εξαιρετικό ταλέντο των σαλιγκαριών τους, αποδεικνύοντας μήνες προσεκτικής εκπαίδευσης και προετοιμασίας.

Τα σαλιγκάρια, το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά σχέδια κελύφους και προσωπικότητες, τοποθετούνται στη γραμμή εκκίνησης, έτοιμα να αναλάβουν την πρόκληση. Η πίστα αγώνων, προσεκτικά προετοιμασμένη για να εξασφαλίσει έναν δίκαιο διαγωνισμό, απλώνεται μπροστά τους. 

 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top