Μεγάλη αναζωπύρωση ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα - Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική

Μεγάλη αναζωπύρωση ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα - Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική λόγω της μεγάλης αναζωπύρωσης ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα. Συγκεκριμένα, το πύρινο μέτωπο έχει επεκταθεί από τη Βλυχάδα μέχρι το Κανδήλι Μάνδρας.

Η κινητοποίηση των επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην περιοή της Δυτικής Αττικής είναι μεγάλη, καθώς επιχειρούν 250 πυροσβέστες ενώ από αέρος γίνονται ρίψεις από επτά αεροσκάφη και εννέα ελικόπτερα.

Οι αναζωπυρώσεις εντοπίζονται, ειδικότερα, στη θέση Καραούλι, στο Μελετάκι και στην Αγία Σωτήρα της Μάνδρας.

Στην Αγία Σωτήρα η κατάσταση είναι δύσκολη με τις φλόγες να απειλούν σπίτια. Η φωτιά μεταφέρεται γρήγορα από το ένα σημείο στο άλλο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

ΥΠΕΞ: Απογοήτευση για τις ίσες αποστάσεις ΗΕ στις εκθέσεις

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαιρετίζει τη δέσμευση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για συνέχιση των προσπαθειών επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE