ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Ο Μπαγκλαντεσιανός με αίματα λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της 46χρονης τρανς - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ελλάδα: Ο Μπαγκλαντεσιανός με αίματα λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της 46χρονης τρανς - Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαδρομή που ακολούθησε ο 35χρονος Μπαγκλαντεσιανός Μohim Gazi από τη στιγμή που το «έσκασε» από το σπίτι της 46χρονης τρανς Άννας Ιβάνκοβα μέχρι να φθάσει στο σπίτι του στην Ομόνοια παρουσιάζει το protothema.gr.

Στο βίντεο ντοκουμέντο ο Gazi φαίνεται να περιπλανιέται στους δρόμους των Αθηνών και να φέρει τραύματα στο πρόσωπο και στα χέρια του ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, η καταγραφή είναι λίγη ώρα αφότου έχει χάσει με μαρτυρικό τρόπο τη ζωή της η 47χρονη τρανς.

Στον καρπό του δεξιού του χεριού διακρίνεται μία μικρή αλυσίδα, στοιχείο που βοήθησε στην ταυτοποίησή του ως δράστη της δολοφονίας.

Δείτε βίντεο:

Τα στοιχεία που τον «έδεσαν»

Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, την ημέρα που έγινε η δολοφονία, ο 35χρονος εισήλθε νωρίς το πρωί στην πολυκατοικία που έμενε το θύμα στην οδό Φυλής και, μετά από κάποιες ώρες, αποχώρησε πηδώντας από το παράθυρο.

Μετά τη φυγή του από τον τόπο του εγκλήματος, κάμερες της περιοχής τον «τσάκωσαν» να κινείται στο κέντρο της Αθήνας πεζός και να κατευθύνεται προς το σπίτι του στην Ομόνοια φέροντας τραύματα στα χέρια και στο πρόσωπό.

Παράλληλα, καταλυτικό ρόλο στην ταυτοποίηση του 35χρονου έπαιξαν ακόμη δύο στοιχεία. Το ένα ήταν τα αποτυπώματα που άφησε στον τόπο του εγκλήματος και το άλλο τα κοσμήματα που φορούσε στα χέρια του.

Πιο συγκεκριμένα, από τότε που ξεκίνησε η έρευνα, οι αστυνομικοί παρατήρησαν στις εικόνες από το βιντεοληπτικό υλικό πως ο -άγνωστος τότε- δράστης φορούσε στα χέρια του ένα δαχτυλίδι και μία μικρή αλυσίδα. Όταν ο 35χρονος εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη (18/7) στα Πετράλωνα και προσήχθη, οι αστυνομικοί παρατήρησαν πως φορούσε ένα δαχτυλίδι και μία αλυσίδα, ακριβώς ίδια με αυτά που φορούσε ο δράστης στις εικόνες που είχαν καταγράψει οι κάμερες. Επίσης, στην έρευνα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος, βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και τα αποτυπώματα του.

Τα δύο στοιχεία αυτά, συνδυαστικά με τα ευρήματα από τις κάμερες ασφαλείας και τις καταθέσεις των μαρτύρων, ήταν αυτά που ουσιαστικά «έδεσαν» την υπόθεση και οδήγησαν τις Αρχές στα ίχνη του 35χρονου.

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top