Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Νέες σταθερές κάμερες στη Λεμεσό - Πότε μπαίνουν σε λειτουργία και σε ποιο σημείο

Από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023, το σύστημα φωτοεπισήμανσης επεκτείνεται περαιτέρω με την ενεργοποίηση τεσσάρων νέων καμερών φωτοεπισήμανσης, οι οποίες θα ελέγχουν τη διασταύρωση των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ με Δέσποινας και Nίκου Παττίχη και Αρχιεπισκόπου Λεοντίου Α’, στη Λεμεσό.

Υπενθυμίζεται ότι, στην επαρχία Λεμεσού βρίσκονται ήδη σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τη διασταύρωση των λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Αγίας Ζώνης.

Στην επαρχία Λευκωσίας βρίσκονται επίσης σε λειτουργία σταθερές κάμερες, οι οποίες ελέγχουν τις διασταυρώσεις των λεωφόρων:

– Γρίβα Διγενή με Δημοσθένη Σεβέρη,

– Λεμεσού με Αρμενίας,

– Προδρόμου με Γρίβα Διγενή,

– Αρχ. Μακαρίου Γ’ – Σπύρου Κυπριανού –Διγενή Ακρίτα, και

– Στροβόλου με την οδό Μαχαιρά, στο Στρόβολο.

Να σημειωθεί ότι ανά το παγκύπριο λειτουργούν καθημερινά επίσης 20 κινητές κάμερες.

Στόχος είναι πάντοτε, σημειώνει η Αστυνομία Κύπρου σε σχετική ανακοίνωση, η μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς και η εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης, στη χώρα μας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.