Πάτρα: Έκαναν εργασίες στη γέφυρα και εκείνη κατέρρευσε πάνω σε ανθρώπους - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Πάτρα: Έκαναν εργασίες στη γέφυρα και εκείνη κατέρρευσε πάνω σε ανθρώπους - Τουλάχιστον δύο νεκροί

Αδιανόητο περιστατικό έχει συμβεί στην Πάτρα. Βαρύ όχημα πραγματοποιούσε εργασίες πάνω στη γέφυρα ενώ ακριβώς από κάτω είχαν βρει καταφύγιο Ρομά ώστε να προφυλαχθούν από τον καύσωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε πόσοι βρίσκονταν κάτω από την γέφυρα.

Όπως μετέδωσε το OPEN, πιθανότατα κάτω από τη γέφυρα βρίσκονταν έξι και από αυτούς κάποιοι έχουν ήδη ανασυρθεί τραυματισμένοι

Αυτή τη στιγμή, είναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για ανεύρεση εγκλωβισμένων, ωστόσο επικρατεί και πολύ μεγάλη αναστάτωση από τους συγγενείς τους που διαμαρτύρονται για παντελή έλλειψη μέτρων ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: Έθνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE