Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar που είχε απασχολήσει για παρανομίες - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar που είχε απασχολήσει για παρανομίες - Δείτε φωτογραφίες

Στάχτες από την πυρκαγιά στη Ρόδο έγινε γνωστό beach bar του νησιού, αφού οι φλόγες έφτασαν μέχρι τη θάλασσα στην παραλία Γλύστρα.

Πρόκειται για beach bar που είχε απασχολήσει τις Αρχές καθότι ήταν παράνομο και είχε εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Ιδιοκτήτης είναι ο άνθρωπος που έχει στην ιδιοκτησία του και το beach bar που έγινε γνωστό, πριν λίγες μέρες, μετά τον σάλο με τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελιές. κολυμπώντας.

Δείτε φωτογραφίες:

Πριν τη φωτιά το beach bar:


Μετά τη φωτιά το beach bar:

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE