Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar που είχε απασχολήσει για παρανομίες - Δείτε φωτογραφίες

Φωτιά στη Ρόδο: Κάηκε ολοσχερώς το beach bar που είχε απασχολήσει για παρανομίες - Δείτε φωτογραφίες

Στάχτες από την πυρκαγιά στη Ρόδο έγινε γνωστό beach bar του νησιού, αφού οι φλόγες έφτασαν μέχρι τη θάλασσα στην παραλία Γλύστρα.

Πρόκειται για beach bar που είχε απασχολήσει τις Αρχές καθότι ήταν παράνομο και είχε εκδοθεί πρωτόκολλο κατεδάφισης.

Ιδιοκτήτης είναι ο άνθρωπος που έχει στην ιδιοκτησία του και το beach bar που έγινε γνωστό, πριν λίγες μέρες, μετά τον σάλο με τον σερβιτόρο που παρέδιδε παραγγελιές. κολυμπώντας.

Δείτε φωτογραφίες:

Πριν τη φωτιά το beach bar:


Μετά τη φωτιά το beach bar:

ΠΗΓΗ: Protothema.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE