Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Σε διαρροή χλωρίνης σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Αγια Νάπα ανταποκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κλήση έλαβε στις 08.49 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε με ομάδα και όχημα χημικών. Η διαρροή και αναθυμιάσεις προκλήθηκαν κατόπιν εργασιών που γίνονταν στον υπόγειο χώρο μηχανοστασίου της πισίνας. Έγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου. Βρισκόμαστε εκεί και με ειδικές στολές γίνεται διαχείριση του περιστατικού. Δύο άτομα που εργάζονταν στο χώρο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

VIDEO: Το μήνυμα του ΠτΔ για τις αξιολογήσεις των διεθνών οίκων - «Θετικά αποτελέσματα για όλους»

Σε οπτικογραφημένη δήλωσή του για τις νέες αξιολογήσεις των οίκων Fitch και Moody's για την Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζει τα απτά, θετικά αποτελέσματα που προκύπτουν για όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE