Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Σε διαρροή χλωρίνης σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Αγια Νάπα ανταποκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κλήση έλαβε στις 08.49 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε με ομάδα και όχημα χημικών. Η διαρροή και αναθυμιάσεις προκλήθηκαν κατόπιν εργασιών που γίνονταν στον υπόγειο χώρο μηχανοστασίου της πισίνας. Έγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου. Βρισκόμαστε εκεί και με ειδικές στολές γίνεται διαχείριση του περιστατικού. Δύο άτομα που εργάζονταν στο χώρο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.