Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Σε διαρροή χλωρίνης σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Αγια Νάπα ανταποκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κλήση έλαβε στις 08.49 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε με ομάδα και όχημα χημικών. Η διαρροή και αναθυμιάσεις προκλήθηκαν κατόπιν εργασιών που γίνονταν στον υπόγειο χώρο μηχανοστασίου της πισίνας. Έγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου. Βρισκόμαστε εκεί και με ειδικές στολές γίνεται διαχείριση του περιστατικού. Δύο άτομα που εργάζονταν στο χώρο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Κύπρος: «Γέφυρα» ελπίδας και σταθερότητας στην καρδιά της Μεσογείου – Τα ιστορικά συμπεράσματα της Άτυπης Συνόδου

Με το βλέμμα στραμμένο σε μια ισχυρότερη Ευρωπαϊκή Ένωση και μια πιο σταθερή γειτονιά, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η ιστορική Άτυπη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE