Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Σε διαρροή χλωρίνης σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Αγια Νάπα ανταποκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κλήση έλαβε στις 08.49 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε με ομάδα και όχημα χημικών. Η διαρροή και αναθυμιάσεις προκλήθηκαν κατόπιν εργασιών που γίνονταν στον υπόγειο χώρο μηχανοστασίου της πισίνας. Έγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου. Βρισκόμαστε εκεί και με ειδικές στολές γίνεται διαχείριση του περιστατικού. Δύο άτομα που εργάζονταν στο χώρο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE