Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Εκκενώθηκε ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο - Τι συνέβη

Σε διαρροή χλωρίνης σε υπόγειο ξενοδοχείου στην Αγια Νάπα ανταποκρίθηκε σήμερα Δευτέρα 24/7 το πρωί η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την κλήση έλαβε στις 08.49 ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή «ανταποκριθήκαμε με ομάδα και όχημα χημικών. Η διαρροή και αναθυμιάσεις προκλήθηκαν κατόπιν εργασιών που γίνονταν στον υπόγειο χώρο μηχανοστασίου της πισίνας. Έγινε προληπτική εκκένωση του ξενοδοχείου. Βρισκόμαστε εκεί και με ειδικές στολές γίνεται διαχείριση του περιστατικού. Δύο άτομα που εργάζονταν στο χώρο μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Γενικό Νοσοκομείου Αμμοχώστου».

Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και δεν εμπνέει κανένας λόγος ανησυχίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE