Η Ρωσία μπορεί να αντικαταστήσει τις ουκρανικές εξαγωγές σιτηρών προς την Αφρική

Η Ρωσία μπορεί να αντικαταστήσει τις ουκρανικές εξαγωγές σιτηρών προς την Αφρική

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σε σύνοδο κορυφής με Αφρικανούς ηγέτες στην Αγία Πετρούπολη την Πέμπτη ότι η Ρωσία είναι σε θέση να αντικαταστήσει τις ουκρανικές εξαγωγές σιτηρών στην Αφρική και ότι η Μόσχα θα είναι έτοιμη να αρχίσει να προμηθεύει σιτηρά δωρεάν σε έξι αφρικανικές χώρες εντός 3-4 μηνών.

Ο Πούτιν ανέφερε ότι οι χώρες αυτές είναι η Μπουρκίνα Φάσο, η Ζιμπάμπουε, το Μαλί, η Σομαλία, η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία και η Ερυθραία και δήλωσε ότι θα λάβουν 25.000-50.000 τόνους η καθεμία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE