Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Ελλάδα έφτασε τα 15 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από αυτό που εξασφάλισε φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη στο πόλο και το δείχνουν τα… παράσημά της. Μετά τη νίκη επί της Σερβίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα, η Εθνική πόλο Ανδρών εξασφάλισε μετάλλιο και πλέον απομένει να δούμε στον τελικό τι… χρώμα θα έχει αυτό, χρυσό ή ασημένιο.

Αυτό είναι το 15ο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Παράλληλα είναι το τέταρτο που κατακτά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί τρία χάλκινα, το 2005, το 2015 και το 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE