Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Ελλάδα έφτασε τα 15 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από αυτό που εξασφάλισε φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη στο πόλο και το δείχνουν τα… παράσημά της. Μετά τη νίκη επί της Σερβίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα, η Εθνική πόλο Ανδρών εξασφάλισε μετάλλιο και πλέον απομένει να δούμε στον τελικό τι… χρώμα θα έχει αυτό, χρυσό ή ασημένιο.

Αυτό είναι το 15ο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Παράλληλα είναι το τέταρτο που κατακτά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί τρία χάλκινα, το 2005, το 2015 και το 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE