Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Ελλάδα έφτασε τα 15 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από αυτό που εξασφάλισε φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη στο πόλο και το δείχνουν τα… παράσημά της. Μετά τη νίκη επί της Σερβίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα, η Εθνική πόλο Ανδρών εξασφάλισε μετάλλιο και πλέον απομένει να δούμε στον τελικό τι… χρώμα θα έχει αυτό, χρυσό ή ασημένιο.

Αυτό είναι το 15ο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Παράλληλα είναι το τέταρτο που κατακτά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί τρία χάλκινα, το 2005, το 2015 και το 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE