Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Υπερδύναμη η Ελλάδα: Έφτασε τα 15 μετάλλια η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Ελλάδα έφτασε τα 15 μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις μετά από αυτό που εξασφάλισε φτάνοντας στον τελικό του Παγκοσμίου της Φουκουόκα.

Η Ελλάδα είναι υπερδύναμη στο πόλο και το δείχνουν τα… παράσημά της. Μετά τη νίκη επί της Σερβίας στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Υγρού Στίβου στη Φουκουόκα, η Εθνική πόλο Ανδρών εξασφάλισε μετάλλιο και πλέον απομένει να δούμε στον τελικό τι… χρώμα θα έχει αυτό, χρυσό ή ασημένιο.

Αυτό είναι το 15ο μετάλλιο που κατακτά η Ελλάδα σε επίπεδο Ανδρών σε μεγάλη διοργάνωση υδατοσφαίρισης. Παράλληλα είναι το τέταρτο που κατακτά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς είχαν προηγηθεί τρία χάλκινα, το 2005, το 2015 και το 2022.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.