Επτά ακίνητα εντός του Δήμου Λευκωσίας κρίθηκαν επικίνδυνα - Δείτε πού βρίσκονται

Επτά ακίνητα εντός του Δήμου Λευκωσίας κρίθηκαν επικίνδυνα - Δείτε πού βρίσκονται

Επτά ακίνητα εντός του Δήμου Λευκωσίας κρίθηκαν επικίνδυνα μετά από έλεγχο που διενήργησε ειδικά σε περιοχές ειδικού χαρακτήρα ο δήμος της πρωτεύουσας ο οποίος και διατηρεί και μητρώο επικίνδυνων οικοδομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας κυρήχθηκαν ως ακατάλληλες επτά οικοδομές.

Οι επικίνδυνες οικοδομές βρίσκονται στις οδούς Λουκή Ακρίτα 6, Μετοχίου 63, Νικοκρέοντος 4, ενορία Αγίων Ομολογητών, Φ/Σχ.: 21/540202, Τμ. 25, Τεμ. 1014, Κωστή Παλαμά 4 – 8, Ονασαγόρου 32, Ονασαγόρου 36 – 38 και Ονασαγόρου 69.

Ο Δήμος Λευκωσίας καλεί τους ιδιοκτήτες των πιο πάνω οικοδομών, να επικοινωνήσουν άμεσα με την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα 22797484, -554 και να προχωρήσουν με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για άρση της επικινδυνότητας.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Δήμος Λευκωσίας θα μπορεί να εισέλθει αυτεπάγγελτα στην οικοδομή, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για άρση του κινδύνου, ή/και να επιβάλει διοικητικό πρόστιμο μέχρι και €20.000, ή/και να προωθηθεί ποινική υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.