ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επέστρεψαν στις χώρες τους ακόμη 29 μετανάστες - Επαναπατρίστηκαν πάνω από 4 χιλιάδες το 2023

Επέστρεψαν στις χώρες τους ακόμη 29 μετανάστες - Επαναπατρίστηκαν πάνω από 4 χιλιάδες το 2023

Συνέχεια στις δράσεις επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών, έδωσε η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης – ΥΑΜ, με νέες επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διήμερο.

Σε δύο επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν από μέλη της ΥΑΜ, του Αρχηγείου Αστυνομίας σε συντονισμό με μέλη του Επαρχιακού Κλιμακίου της ΥΑΜ στην Πάφο, αναχώρησαν χθες Πέμπτη και σήμερα Παρασκευή, με πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας, συνολικά 29 υπήκοοι διαφόρων τρίτων χώρων, για επιστροφή στις χώρες τους, μετά από σχετικά διατάγματα για υποχρεωτικό επαναπατρισμό τους, που είχαν εκδοθεί από την αρμόδια Αρχή.

Από την αρχή του χρόνου, μέσω διαφόρων επιχειρήσεων επαναπατρισμού, επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους πέραν των 4,000 υπηκόων τρίτων χωρών, που βρίσκονταν παράνομα στην Κύπρο. Ο αριθμός αυτός αντικατοπτρίζει ποσοστό πέραν του 85% του συνολικού αριθμού αφίξεων παράτυπων μεταναστών, στην Κύπρο, κατά την ίδια περίοδο.

Η Αστυνομία συνεχίζει να επικεντρώνει τις προσπάθειες της στη μεγιστοποίηση του αριθμού επαναπατρισμού υπηκόων τρίτων χωρών, σε συντονισμό και με άλλες αρμόδιες Υπηρεσίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα νέα αναθεωρημένα Στεγαστικά Σχέδια Αναζωογόνησης Ορεινών - Όλες οι λεπτομέρειες

Άγριος καυγάς μετά από το debate των υποψήφιων δημάρχων Λεμεσού - Άτομο δέχθηκε μπουνιά

Νέα ανακοίνωση από την Kition Ocean Holdings - «Η μεταφορά των υπαλλήλων δεν είναι ζήτημα επιλογής από την Κυβέρνηση»

«Νέκρωσε» το Φτερικούδι μετά το κλείσιμο της Μονής - Προσπαθούν να βρουν μοναχούς από το… εξωτερικό

Έφοδοι, παρακολουθήσεις, κατασχέσεις, όπλα και ναρκωτικά – Οι «διαταράξεις» της νύχτας και το οργανωμένο έγκλημα

Ιλάειρα Ζήση: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η εγκυμονούσα σύζυγος του Μαυρίκιου ΜαυρικίουΣτις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Στις 5 Ιουνίου η απόφαση για νομιμοποίηση της αίτησης του Εισαγγελέα για παύση του Ελεγκτή

Την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στις 9:30 π.μ., θα ανακοινώσει το Συμβούλιο του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου την απόφασή του σχετικά με την προδικαστική ένσταση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στην υπόθεση που έχει καταχωρίσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης για απόλυσή του για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top