ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πέτυχε «τζακ-ποτ» η ΥΚΑΝ - Βρήκαν ναρκωτικά και στην οικία του 26χρονου με τα 29 σακουλάκια κάνναβης - Τέθηκε υπό κράτηση

Πέτυχε «τζακ-ποτ» η ΥΚΑΝ - Βρήκαν ναρκωτικά και στην οικία του 26χρονου με τα 29 σακουλάκια κάνναβης - Τέθηκε υπό κράτηση

Στην κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας κάνναβης, βάρους 32 κιλών περίπου, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν χθες στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, τα μέλη της ΥΚΑΝ, ανέκοψαν χθες γύρω στις 4μ.μ., για έλεγχο, όχημα που οδηγούσε 26χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 29 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης βάρους 31 κιλών και 832 γραμμαρίων περίπου και το χρηματικό ποσό των 940 ευρώ.

Επίσης, σε έρευνα που έγινε στη συνέχεια στην οικία του υπόπτου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων περίπου.

Ο 26χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αν και δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές, το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού όπου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων. Οι ανακριτές ψάχνουν συνεργάτες του υπόπτου, τους τελικούς παραλήπτες των ναρκωτικών και των προμηθευτών του.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top