Φωτογραφίες από τα 32 κιλά κάνναβης που εντόπισε η ΥΚΑΝ σε όχημα 26χρονου στη Λεμεσό

Φωτογραφίες από τα 32 κιλά κάνναβης που εντόπισε η ΥΚΑΝ σε όχημα 26χρονου στη Λεμεσό

Στην κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας κάνναβης, κοντά στα 32 κιλά, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν σήμερα στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 26 ετών, ενώ αυτός διακινήτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως.

Σε έρευνα ανευρέθηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 32 κιλών περίπου. Ο 26χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών.

Δείτε φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η Αστυνομία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE