Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, στην κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας κάνναβης, κοντά στα 30 κιλά, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν σήμερα στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 26 ετών, ενώ αυτός διακινήτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως.

Σε έρευνα ανευρέθηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 30 κιλών περίπου. Ο 26χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.