Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Χειροπέδες σε 26χρονο - Ανέκοψαν το όχημα του και βρήκαν 30 κιλά ναρκωτικών

Σε συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές μετά τον εντοπισμό και κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομική ενημέρωση, στην κατάσχεση νέας μεγάλης ποσότητας κάνναβης, κοντά στα 30 κιλά, προχώρησε η Αστυνομία, μετά από επιχείρηση που διενήργησαν σήμερα στη Λεμεσό, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών - ΥΚΑΝ.

Στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφορίας, μέλη του Κλιμακίου της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό, ανέκοψαν για έλεγχο άντρα ηλικίας 26 ετών, ενώ αυτός διακινήτο με αυτοκίνητο που οδηγούσε, στην περιοχή Αγίας Φυλάξεως.

Σε έρευνα ανευρέθηκε εντός του οχήματος ποσότητα κάνναβης βάρους 30 κιλών περίπου. Ο 26χρονος ύποπτος συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας, για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE