Έκαναν «φτερά» 40 χιλ. ευρώ από οικία – Βρήκαν τον κλέφτη 4 μήνες μετά – Χειροπέδες σε 48χρονο

Έκαναν «φτερά» 40 χιλ. ευρώ από οικία – Βρήκαν τον κλέφτη 4 μήνες μετά – Χειροπέδες σε 48χρονο

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 48 ετών προχώρησε χθες Παρασκευή 29/7 η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή από κατοικία.

Σύμφωνα με καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 10-26 Απριλίου, 2023, κλάπηκε από οικία στη Λεμεσό, περιουσία ύψους 40,550 ευρώ, μεταξύ των οποίων, χρηματικό ποσό και χρυσές λίρες.

Ο 48χρονος ύποπτος συνελήφθη χθες το απόγευμα δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE