Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Δόθηκαν πριν από λίγο στην κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει ότι οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι oi λωρίδες έκλεισαν λόγω τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο επιβαίνοντες του φορτηγού που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE