Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Δόθηκαν πριν από λίγο στην κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει ότι οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι oi λωρίδες έκλεισαν λόγω τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο επιβαίνοντες του φορτηγού που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE