Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Δόθηκαν πριν από λίγο στην κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει ότι οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι oi λωρίδες έκλεισαν λόγω τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο επιβαίνοντες του φορτηγού που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE