Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Ξανά στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου που έκλεισαν λόγω του τροχαίου

Δόθηκαν πριν από λίγο στην κυκλοφορία, οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, παρά το Ζυγιστικό Σταθμό Λατσιών, που είχαν κλείσει λόγω οδικής σύγκρουσης.

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία τονίζει ότι οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί.

Υπενθυμίζεται ότι oi λωρίδες έκλεισαν λόγω τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/7, στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο επιβαίνοντες του φορτηγού που ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα, κρατήθηκαν για προληπτικούς λόγους.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE